YOUTUBEPROMOSI

TULISAN BLOG / ARTIKEL PILIHANSEWA PA SYSTEM - SEWAAN PA SYSTEM - SEWA SET KARAOKE - SEWAAN SET KARAOKE - PA SYSTEM RENTAL - KARAOKE SYSTEM RENTAL

 
Kami menawarkan sewaan PA System dan Karaoke pada harga yang sangat berpatutan. Harga pakej yang ditawarkan boleh dirunding. Kami boleh membekalkan peralatan Pa System dan Karaoke untuk sebarang majlis dan acara. Majlis Perkahwinan, Majlis Pernikahan, Majlis Pertunangan, Majlis Makan Malam, Annual Dinner, Hari Keluarga, Family Day, Hari Sukan, Sports Day, Seminar, Kursus, Pameran, Festival, Live Busking dan sebagainya.

Kami mempunyai pakej untuk majlis atau acara pada hari hujung minggu (weekend) atau hari biasa (weekdays), juga ada pakej yang ditawarkan dengan harga yang istimewa untuk majlis atau acara yang diadakan pada sebelah malam (8.00 malam hingga 11.00 malam). Kawasan liputan kami adalah sekitar Kuala Lumpur (KL), Putrajaya dan kawasan-kawasan dalam Selangor yang berdekatan (tiada caj pengangkutan). Walaupunbegitu, kami bersedia menerima tempahan bagi kawasan-kawasan dalam Selangor yang berjauhan, Negeri Sembilan dan Melaka (dengan tambahan caj pengangkutan bergantung kepada jarak lokasi majlis).

Kami boleh membekalkan sehingga 6 speaker jika majlis atau acara yang diadakan oleh pelanggan memerlukan keupayaan kekuatan speaker sebegitu. Namun dalam keadaan biasa, 2 speaker sudah mencukupi untuk keperluan majlis atau acara yang berskala kecil dan sederdana dengan bilangan tetamu di bawah 300 orang dalam satu-satu masa. Kami juga ada menyewakan Active Speaker bersama Mic Wireless (keupayaan di bawah 100 orang audien) untuk kegunaan dalam Majlis Pernikahan (Akad Nikah), Majlis Pertunangan, Hari Ulang Tahun Kelahiran, Majlis Khatam Al-Quran, Majlis Berkhatan dan sebagainya.

Harga yang ditawarkan oleh kami masih boleh dirunding jika kena pada masa dan tempatnya. Malahan kami juga kadang kala menawarkan diskaun tertentu dan juga ada menawarkan aktiviti berkaraoke secara percuma kepada pelanggan. Tetapi ianya tertakluk kepada tarikh, masa dan lokasi majlis, serta pakej yang diambil oleh pelanggan. Boleh hubungi kami untuk info selanjutnya.

Semua tempahan adalah tertakluk kepada terma dan syarat ditetapkan. Ia adalah amalan biasa dan normal dalam urusan perniagaan. Terutamanya, dalam hal-hal berkaitan pembayaran deposit tempahan. Pelanggan perlu membuat bayaran deposit untuk membuat tempahan (locked tarikh). Zaman sekarang agak sukar nak menerima janji mulut. Sebab pada bila-bila masa pelanggan boleh membatalkan tempahan jika hanya berjanji mulut sahaja. Ia boleh menjejaskan mata pencarian kami. Deposit tempahan yang dikenakan akan bergantung kepada jumlah harga pakej yang diambil.

Untuk sebarang pertanyaan lain, sila hubungi kami menerusi talian 01162099363. Atau boleh juga terus whatsapp ke https://wa.me/601162099363

Kunjungi laman media sosial kami seperti facebook, instagram, tiktok dan youtube kami untuk melihat bagaimana kami mengendalikan sesuatu majlis atau acara. Serta untuk mengetahui bagaimana kami setup sesuatu peralatan pa system mahupun karaoke.


No comments:

Post a Comment