01162099363 - EMCEE ADAM

Rabu, Februari 24, 2021

Kenali Kami Pa System Perkahwinan Dot Com
PaSystemPerkahwinan.Com


PASYSTEMPERKAHWINAN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu islam yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Kami telah beroperasi sejak tahun 2017 dan merupakan antara perniagaan melayu bumiputera yang masih kekal relevan walaupun begitu banyak persaingan yang wujud. Matlamat kami adalah menyediakan perkhidmatan yang diperlukan oleh pelanggan yang mempunyai bajet yang tertentu dan sentiasa berunding dengan bakal pelanggan dalam situasi menang-menang.

Kawasan liputan perkhidmatan kami adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan daerah-daerah dalam Selangor yang berdekatan. Menariknya perkhidmatan kami adalah tidak ada caj pengangkutan dikenakan.

Kami telah mengendalikan majlis sebagai emcee/pengacara untuk lebih 100 majlis, termasuk majlis korporat, NGO dan orang-perseorangan. Antara client kami adalah Bank Rakyat, Bank Islam, Menara Optometry dan pelbagai lagi.

Jika ada saudara mara atau sahabat handai yang nak melangsungkan perkahwinan pada tahun ini, bolehlah tolong promote servis yang kami sediakan.

Emcee (Pengacara Majlis)
Sewaan PA System & Karaoke

Untuk tengok kekosongan tarikh:

Dalam laman web itu juga boleh terus buat tempahan, saya akan terus update jika ada tempahan baru diterima. Mudah dan menyenangkan.

Terima kasih.

❤️ MC Adam Yang Ensem ❤️


Official Web:

Official Whatsapp:

Official FB:

Official IG:


Deejay Kahwin Emcee Kahwin Pengacara Majlis Perkahwinan Direktori Vendor Perkahwinan Malaysia Mahligai Impian Majlis Perkahwinan Emcee Deejay PA System Karaoke Pelamin Andaman Katering Canopy Dewan Perkahwinan Butik Pengantin PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Teks Pengacara Majlis Perkahwinan Pantun Melayu Pertunangan Pernikahan Malam Berinai Persandingan

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Popular Posts

Jumlah Pelawat

Copyright © PA SYSTEM KAHWIN | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com