Majlis sosial dah dibenarkan. Means dah boleh buat kenduri kahwin. Alhamdulillah.


Kepada semua yang nak buat kenduri kahwin, majlis resepsi atau akad nikah, untuk diri sendiri atau ahli keluarga ke, boleh roger abam. Insyaallah servs tiptop daripada abam.


Boleh whatsapp

https://wasap.my/601162099363


Ada kelapangan jemputlah follow Insta

http://www.instagram.com/pasystemkaraoke


Jika dewan/wedding hall dah ada pa system, maka lebih mudah. Anda hanya perlukan khidmat deejay sahaja. Atau nak lagi proper dan majlis berjalan dengan teratur, gunalah khidmat emcee. Yes, abam menyediakan khidmat deejay dan emcee.


Harga boleh dirunding. Dan paling penting, abam tak pernah mengenakan caj pengangkutan jika majlis di sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan kawasan dalam Selangor yang berdekatan.


Abam terima tempahan untuk Mini Event, Mini Carnival, Hari Keluarga, Sukaneka, Annual Dinner. Orang kata  Asal Bayar On (ABON). 


Ok bye!


#professionalemcee #walimatulurus #majlispernikahan  #launchingevent #malaywedding #dinner #sportsday #grandopening #host #majlisresepsi #emcee #majlisperasmian #pasystemrental #majlisrasmi #butikperkahwinan #bajupengantin #busanaperkahwinan #galeriperkahwinan #hantaran #hantaranperkahwinan #doorgiftmurah #pasystemmurah pasystemkaraoke# pasystem #deejaykahwin